Samenwerken met Moulin Blues Ospel!

4 september 2024

Naast het harde werken van de vele vri­jwilligers, de bezoek­ers en het bestu­ur, is het hebben van spon­soren erg belan­grijk voor het Moulin Blues fes­ti­val. Mede dankz­ij hen wordt het ieder jaar weer mogelijk een fan­tastisch fes­ti­val neer te zetten, waar de organ­isatie dankbaar voor is.

Moulin Blues Ospel

Op naar edi­tie 2025
Afgelopen jaar is er meer aan­dacht geweest voor het onderdeel spon­sor­ing en het onder­houden van con­tacten en dat bli­jft Moulin Blues doen. Zo zijn er actief mensen en bedri­jven benaderd, en zijn ze zelf benaderd. Hier zijn leuke samen­werkin­gen uit ontstaan.

Het is belan­grijk dat een goed con­tact onder­houden wordt met spon­soren. Daarom wordt op don­derdag 19 sep­tem­ber een gezel­lige spon­so­ravond geor­gan­iseerd voor alle spon­soren, maar ook voor poten­tiële spon­soren, met daarin meer weet­jes over Moulin Blues en gezel­ligheid. Spon­sor­ing kan op aller­lei manieren. Dit kan met geld, dien­sten, mankracht, reclame, mate­ri­alen, noem maar op. Uit­er­aard staan daar ook weer veel leuke din­gen tegen­over.

Ben je geïn­ter­esseerd in een samen­werk­ing en wil je hier meer over weten? Neem dan con­tact op! Stu­ur een mail als je naar de spon­so­ravond zou willen komen op don­derdag 19 sep­tem­ber bij Restau­rant Diver­so in Ned­er­weert. Dit kan via sponsor@​moulinblues.​nl.